Oferta Circuit 3 zile BudapestaCircuit 3 zile Budapesta - Ungaria

Locatie:
Ungaria,

Traseu:
Traseu la pas in Budapesta

Durata:
3 zile

Cazare:
Camping

Masa:
Nu are masa inclusa in tarif

Transport:
la cerere

Pret:
Conform oferta


Facilitati:
Facilitati Camping : apa de spalat

Dotari camere:
Cort sau Rulota

Servicii incluse:
Transport

Descriere:

 

 

Viziteaza Budapesta cu un buget redus

 

Unde sa te cazezi cu bani putini in Budapesta: Poti sa alegi de pe booking.com dintr-o multitudine de variante de cazare ieftina. Daca calatoresti vara, poti lua in considerare si varianta unui camping. Gasesti campuai acces usor la mijloacele de transport in comun catre cele mai importante obiective. Varianta propusa pentru circuit este Haller Camping, un camping nu foarte pretentios dar perfect pentru o excursie reusita ( http://www.hallercamping.hu/ ). Camping Aventura este inca o varianta buna pentru camping ( www.campingavenatura.hu ). Pe langa faptul ca este foarte accesibil ( 20€/2 persoane/noapte intr-un cort) poti socializa cu alti turisti care vin aici din toata Europa. Haller Camping, aproape de statia de metrou Nagyvarad pe Line 3 este un exemplu unde te poti caza avand conditii bune.

 

Ziua 1

 Poti incepe sa explorezi Budapesta la pas sau poti alege un card de calatorie care acopera toate mijloacele de transport( metrou, autobus, troleu, HEV si  Cogwheel Railway). Odata ce ai cumparat acest card, poti incepe sa profiti din plin. Incepe traseul de la Széll Kálmán tér. Ca sa ajungi aici poti lua metroul pe linia M3 pana la Deak F. Ter (Nodul de legatura intre toate liniile) si de acolo schimbi pe M2 spre Széll Kálmán tér. Poti lua o mica gustare si apoi continua excursia cu tramvaiul 61 (statia de tramvai e chiar vis-a vis de cea de metrou) spre Top of Formdirectia Városmajor (2 statii). De aici poti lua trenul “Cogwheel Railway” (Fogaskerekű vasút) pana la Széchenyi-hegy- capatul de linie al trenului. Odata ce ai coborat, de pe dealul din fata poti vedea un semn care indica spre directia “ Children’s Railway” (Gyermekvasút) sau Chairlift (Libegő)

 

 

la statia de tren numita tot Széchenyi-hegy. Sunt plecari dese in fiecare zi asa ca nu trebuie sa astepti prea mult. Tine cont insa ca ultimul tren de intoarcere la Széchenyi-hegy este in jur de 7 p.m. Merita sa te aventurezi prin padure, mai ales in zilele toride de vara cand aerul aici este racoros, proaspat si peisajele pitoresti si foarte frumoase. Children’s Railway( Trenuletul copiilor) este o  varianta buna, in special daca ai copii. La urcare, biletele sunt verificate de copii si tot acestia chiar conduc, binenteles sub supravegherea adultilor. Poti cumpara suveniruiri din tren, ceea ce-ti va aminti cu siguranta de mica escapada prin padure.

 

Pe varful dealului János Hill, la cel mai inalt punct al Budapestei se afla Turnul Elizabetei -cunoscuta si ca printesa Sisi (Erzsébet-kilátó), construit in 1908-1910. Privelistea de aici este splendida in orice directie te-ai uita si cand e vremea frumoasa poti vedea totul pana departe ca de pe culmile muntoase  la 77 de kilometrii altitudine.