Viator Travel - Despre noi

 Viator Travel este un detailist cu sediul in Bistrita care ofera o gama larga de servicii atat in domeniul turismului intern cat si al celui international. Licenta: 4900 din 14.10.2013 Pe scurt, iata serviciile pe care le oferim atat pentru turistii romani cat si pentru cei din strainatate: 

Servicii de care puteti beneficia in agentia noastra:

Calatoriti cu noi si oriunde in lume va veti simti ca acasa !

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZAREA A WEBSITE-ULUI
Acest site este deținut și operat de VIATOR TRAVEL și va este pus la dispoziție în scopuri informative. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare și cu Politica de confidențialitate. Daca nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare și cu Politica noastra de confidențialitate, nu trebuie sa utilizați acest site.
Alți termeni și condiții pentru accesarea acestui website
1. Propietatea continutului
Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si VIATOR TRAVEL.sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti acest site. Materialele conținute în acest site web sunt protejate de legislația aplicabila a drepturilor de autor și a marcilor.
Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile ("Continut") care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al VIATOR TRAVEL sau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a VIATOR TRAVEL sau a altora.
2. Drepturile de utilizare
Se acorda permisiunea de a descarca temporar o copie a materialelor (informații) de pe site-ul VIATOR TRAVEL numai pentru vizualizarea temporara în scopuri personale, necomerciale. Prin prezenta se acorda o licența, și nu se realizeaza un transfer de titlu, iar în baza acestei licențe nu puteți:
- modifica sau copia materialele,
- utiliza materialele în orice scop comercial sau pentru orice afișaj public (comercial sau necomercial);
- înlatura orice drepturi de autor sau alte denumiri proprietare ale materialelor;
- transfera materialele catre o alta persoana sau "copia în oglinda" materialele pe orice alt server.
Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. VIATOR TRAVEL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii VIATOR TRAVEL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului.
Aceasta licența va fi revocata în mod automat în cazul încalcarii oricareia dintre aceste restricții, iar calitatea dvs. de membru poate fi anulata de VIATOR TRAVEL în orice moment.
La terminarea vizualizarii acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, aveți obligația de a distruge toate materialele descarcate deținute, fie ele în format electronic sau tiparit.
3. Prelucrarea datelor cu caracter personal colectate prin intermediul formularului “contact”
Datele furnizate de catre utilizatori in formularul “contact” vor fi utilizate doar in scopul de a raspunde cerintei utilizatorului formulata in corpul mesajului, ele nu vor fi prelucrate si nici transferate catre terti.
Prin trimiterea mesajului folosind formularul de contact, orice utilizator isi ofera acordul pentru colectarea datelor sale cu caracter personal.
Orice utilizator, in calitate de persoana vizata, poate beneficia de drepturile conferite de Regulamentului UE 670/2016.
Pentru orice detalii cu privire la datele cu character personal, orice persoana vizata poate contacta compania. Datele de contact sunt puse la dispozitia utilizatorilor in pagina “Contact”.
Orice pretenții legate de site-ul VIATOR TRAVEL vor fi guvernate de legislația statului român,
indiferent de prevederile sale privind conflictul de legi.   Creat de PXC Media Politica Cookie